Publicerad den Lämna en kommentar

Whoopie Goldberg säljer CBD

En värsting till syster säljer CBD.

Efter att ha upptäckt fördelarna med medicinsk cannabis, blev skådespelerskan Whoopie Goldberg sugen på att själv ge sig in i den lagliga ”cannabusinessen”. Hennes engagemang i frågan växte lika snabbt som en cannabisplanta som just gått i blom, och under 2016 startade Goldberg ett eget cannabisföretag, tillsammans med Maya Elisabeth.

Företaget heter Whoopi & Maya, riktar sig särskilt till medelålders kvinnor, som plågas av mensvärk, nervsmärtor och andra hälsoproblem, och säljer bland annat edibles/ätbara produkter, tinkturer, krämer, salvor och badvatten med cannabinoider.

Den dynamiska cannabisduon beskriver badvattnet som ”djupt avslappnande”, och jag har ingen anledning att misstro dem.

Att bada i cannabinoler torde väl vara bland det mest avslappnande en kan ägna sig åt.

Själv använder Goldberg sedan länge en vape pen för att inhalera cannabisolja, och menar att det hjälper henne att slippa de problem med stress, olika smärttillstånd och grön starr hon tidigare lidit av.

”Att röka en joint är inget konstigt”, påpekar Goldberg, ”men alla klarar inte att röka en joint och sedan gå till jobbet.” ”För den som inte vill bli ’hög’, men ändå bli av med dina besvär”, fortsätter hon, ”är CBD ett perfekt alternativ”.

Jag håller helt med henne.

Så, gör som Whoopie Goldberg, puffa CBD, och stay healthy!

/Michael Mårtensson,
en värsting till antropolog, 420 hp.

(OBS, informationen är delvis hämtad och översatt från: biocbdplus.com/6-celebrities-use-cbd-oil-medical-cannabis-products)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *