Publicerad den Lämna en kommentar

Terpenes Critical 1 ml

Terpener Critical 1 ml

Kombinationer av 100% rena och naturliga terpener, utan tillsatser och utan cannabinoider (T.H.C, C.B.D, C.B.N, C.B.G …)
Certifikat “Kosher”, certifikat “Halal”. Terpener Cali Terpener överensstämmer med europeiska förångningsregler.
Alla våra råvaror är godkända för livsmedelsanvändning.
De ger smak och arom till alla typer av oljor, växtbaserade extrakt och hartser.
Terpener är främst de eteriska oljorna i många växter, blommor och frukter som lavendel, citron, tall eller cannabis och är ansvariga för arom och smak av dessa. Dessutom har de alla medicinska egenskaper och fungerar som naturligt utspädningsmedel av extrakt, oljor eller hartser.
Våra terpenprofiler av specifika varianter av cannabis är gjorda av kompletta profiler av cannabisterpenextraktioner, med premium råmaterial, med 100% legala växter där koncentrationen av terpener är högre än cannabis. Resultatet är en terpenprofil som är identisk med den för cannabisterpenutvinning som också är renare, ren och äntligen mer ekonomisk.

Vi kan då säga att vår produkt har mer eller lika hög kvalitet än en terpenutvinning av cannabis av högsta kvalitet, med en kostnad och ett mycket lägre försäljningspris.

Extraheras med processer 100% naturliga och ekologiska, utan lösningsmedel och utan tungmetaller. Tillverkad av råmaterial av första kvalitet, från 100% organiska och fria från förorenande ämnen. Terpener lämpade för aromterapi. Lägg till smak och arom av specifika varianter av cannabis till alla typer av flytande baser (e-vätskor) för att njuta av den autentiska smaken av dina favorit cannabisvarianter utan cannabinoids effekt. De löser upp örtextrakt, oljor och hartser för att förånga i de kända som “Oljepennor”, “Vapenpennor” eller “Dabpennor”.

Vad väntar du på? Välj din favoritvariant och prova den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *