Publicerad den Lämna en kommentar

Slappna av med cannabis

Avslappnande mirakelväxt

Av och till får jag problem med muskelspänningar, huvudsakligen på grund av stress, i kombination med för många icke-ergonomiska timmar framför datorn.

Det enda som riktigt hjälper mot dessa besvär är cannabis, och det fungerar både när jag äter eller inhalerar cannabis.

Vad som fungerar allra bäst är dock att göra både och, till exempel genom att äta en raw cannabiskaka, eller droppa några droppar ekologisk cannabisolja i en kopp örtte, och sedan röka eller vaporisera lämplig produkt.

Är jag väldigt spänd kan jag till och med höra hur det knäpper till i spända områden, och känna hur det rör sig inne i muskeln, som om jag får massage inifrån, samtidigt som spänningen successivt släpper. Och detta händer alltså oavsett hur jag intagit min cannabismedicin, även om ovan nämnda kombination av att äta och inhalera är särskilt kraftfull.

Denna nästan magiska effekt har jag aldrig upplevt med någon annan medicin eller substans överhuvudtaget.

Dessutom har växten kraftigt antinflammatoriska effekter, som tillsammans med den avslappnande effekten motverkar att spänningarna blir till inflammerade muskelknutar.

Cannabis är verkligen ett naturens mirakel, med så många användningsområden att jag har svårt att se något slut på växtens potential.

Apropå det tror jag faktiskt att skulle kunna leva på bara hampaprodukter, kanske uppmixat med lite färsk frukt och nötter, så jag kan göra raw bars och liknande med hampaprotein och cannabisolja, och dessutom må bättre än någonsin.

Kanske har vi en sommarutmaning för 2018 på gång här, förresten?

Slappna av med cannabis, och stay healthy!

/Michael Mårtensson,
avslappnad antropolog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *