Publicerad den Lämna en kommentar

Så jävla inspirerad idag

Green Movement och Green Yogi är på gång

Green Movement öppnar upp en ny webshop som bla kommer sälja yogamattor som håller i tvättmaskinen. Samt mobilitets verktyg. Alltså verktyg som man använder som hjälpmedel för att förbättra sin mobilitet.

Vidare har Green Movement tagit en annan vänding. Eller inte en ny vänding. Men vi har hittat oss själva i denna marknad för cannabisolja.

Vi ska fortsätta att sälja cannabisolja som medicin och till självkostnadspris för de som är sjuka eller lider av någon åkomma. Men vi ska gå i Rick Simpsons fotspår när det gäller vilken typ av olja som vi tänker erbjuda i framtiden. I sverige blir det inte tal om att byta till en så kallas Rick Simpson olja (Rick Simpson olja är förbjudet i Sverige). Men Green Movement har från början byggts för att vara ett globalt bolag. Vi kommer att erbjuda retreats för sjuka tex. cancer patienter och erbjuda dem Rick Simpsons olja i MASSOR : ).

1 kilo av den högkvalitativt odlad indica blommor ger ca 175 till 200 gram olja.  Ett gram räcker per dag. Man tar en 1/3 dels gram 3 gånger om dagen. Detta räcker för att förhindra sjukdomar eller göra en sjuk person frisk enligt Rick Simpson. Rick Simpson påstår inte att alla blir friska av cannabisolja. Men går du på tunga cellgifter och har stadie 4 cancer och håller på att dö. Då kan jag garantera dig att du får ett mycket drägligare liv om du tar 1 gram cannabis olja om dagen.

Men i stället för att lyssna på mig kolla in Rick Simpson, gudfadern av cannabisolja som botar sjukdomar.

httpss://www.youtube.com/watch?v=5ZK-1hQ9QbQ

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *