Publicerad den Lämna en kommentar

Min hälsoutmaning/livsstils utmaning

Nu på måndag ska jag påbörja min 30 dagars hälsoutmaning som jag ska/måste leda till en livsstilsförändring.

Jag Paul Burton är beroende av socker. Sättet jag får i mig socker på är först och främst genom plockgodis. Ibland håller jag mig flera veckor i sträck utan godis. men det slutar alltid på samma sätt. En fet påse godis som jag kastar i mig tills jag hatar mig själv. Dagen efter känns det som jag är bakfull. Detta måste få ett slut nu!

Ok nu till min utmaning. Under ska jag Paul Burton i 30 dagar från och med måndagen den 16:e oktober göra följande:

  • 20 min wim hof på morgonen med 2 min kalldusch  
  • Hålla mig borta från socker, mejeriprodukter, kött & vetemjöl (ska äta grönsaker, frukt & fisk)
  • Köra 7 st Hot Yoga pass i veckan
  • 4 pass Brasiliansk jiu jitsu i veckan.

Följ min utmaning här på bloggen : )

kärlek och respekt

/Paul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *