Publicerad den Lämna en kommentar

Livet efter HD’s dom som cannabis dealer i Sverige!

Igår slutade vi på Green movement att sälja CBD olja. Som tur är har vi förutsett att cbd olja skulle bli förbjudet i Sverige. Därav startade vi med att sälja vaporizers från Storz and Bickel. Det är ett super smart sätt att medicinera sig på. Du får ut extremt mycket mer av ditt material (weed/hash/olja) om du använder en Crafty eller Mighty.

Spara 30 ooo kr om året

Jag har konsumerat ca 20 till 25 gram i månaden i ca 20 år.  men sen jag skaffa mig en Crafty konsumerar jag ca 6 gram i månaden. Det är en jäkla skillnad. Jag sparar ca 30 000 kr om året på det. Visst är det fantastiskt. Vidare så rökar jag inte alls längre. Eftersom Crafty är en förångare. Förekommer det ingen rök när du blazar med en Crafty.

Skaffa dig en medicinautomat

Vi har även börjat med att sälja odlingsskåp på Green Movement och vår nya sajt inomhusodlat.se

Må bäst min vän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *