Publicerad den 5 kommentarer

Härligt klipp om gemenskap

Igår fick vår mamma besöka akuten. Vi trodde först att det var hjärtat. Men enligt testerna var det inte det. Hur som haver var det väldigt jobbigt. Älskar min mamma så mycket. Det är hon som har inspirerat mig till att bli en produktiv och öppensinnad människa och det tackar jag henne för. Hela sjukhus grejen fick mig att tänka på vad som är viktigast i livet. Relationer är någon av det viktigaste sakerna vi har i livet. Just därför måste vi ta hand om varandra.

Må bäst och ta hand om varandra!

Paul.

5 reaktioner på “Härligt klipp om gemenskap

 1. Hej!
  Bra att du älskar din mamma så mycket och att hon inte var allvarligt sjuk!
  Jag hittar ingen annanstans att ställa min fråga, så jag gör det här: jag är svårt kroniskt sjuk och har länge velat handla hos dig för dina fantastiska, empatiska priser! Men jag ser hela tiden, att produkterna är ”slut i lager”. På det viset måste man ju handla någon annanstans i alla fall. Börjar nästan känna mig lite lurad…
  Hälsningar Lena

  1. Hej Lena! Tack för ditt fina inlägg. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att så många varor har tagit slut. Vi får vår största leverans nu på måndag. Så från och med måndag ska vårt lager inte ta slut igen någonsin. Eller rättare sagt så ska jag göra allt för att det inte ska hända i alla fall.
   Må bäste min vän. Än en gång tack för ditt inlägg.
   Paul Burton

 2. Tack för ditt trevliga svar, Paul! Jag lyckades komma över en burk med kapslar idag, men det fanns bara en. Återkommer och köper fler. Du kommer inte att ha den större burken, med 250 stycken?
  Må väl, du också! Kram till dig från Lena

  1. Vi fick precis levererans. Vi ska bara lägga in varorna i shoppen. Om ca 2 tim. Är shoppen fylld med produkter igen.?

  2. Den större burken kommer vi ha lite längre fram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *