Publicerad den Lämna en kommentar

Håll dig rippad med cannabis

Håller mig rippad med cannabis och capoeira

För lite drygt fem år sedan dömdes jag till ett och ett halvt års fängelse, i ett snurrigt självförsvarsmål där jag blev utpekad som angripare, trots att jag faktiskt försvarat mig, och dessutom försökt undvika onödig skada på mina angripare.

Hur som helst, i stället för att fastna i bitterhet över vad som hänt mig, valde jag att se fängelsetiden som ett träningsläger. Jag tränade redan väldigt hårt, och nu hade jag en chans att lägga ännu mer fokus på min träning.

Så det gjorde jag.

Med fängelsets fasta rutiner, insmugglat proteinpulver och en jävla massa träning, blev jag så klart starkare och starkare.

Ändå var jag inte riktigt nöjd. Jag hade helt enkelt svårt att hålla mig rippad, trots att jag sprang flera mil i veckan på löpband, promenerade varje dag på rastgården, och skötte min kost rätt minutiöst.

Det var lite irriterande, faktiskt.

Sakta men säkert började jag emellertid inse att mitt missnöje berodde på att det var en komponent som saknades i mitt upplägg, och att jag nog helt enkelt snällt skulle få vänta tills jag kom ut igen, innan jag kunde få känna mig helt nöjd med min diet och mina resultat igen.

Komponenten som saknades var nämligen cannabis, en produkt som tyvärr är väldigt svår att hitta i en svensk fängelsekiosk.

Jag hade inte riktigt förstått själv hur effektivt cannabis är när det gäller att förlora vikt, även om jag hade börjat tänka lite i dessa banor under de senaste åren, men efter flera månader av stenhård träning och kosthållning i fängelset, där cannabis var den enda komponent som saknades från mitt vanliga upplägg, blev det tydligare och tydligare vilken skillnad denna komponent egentligen gör.

Mycket riktigt hann jag knappt komma ut, innan jag var tillbaka på den nivå jag ville ligga på. Faktum är att jag dessutom gick ner de där sista centimetrarna, så fort jag hade tillgång till cannabis igen, trots att jag rörde mig något mindre och åt lite sämre än i fängelset.

Ta nu inte detta som en ursäkt för att få fuska med träning och kost, men cannabis är sannerligen en mirakelväxt.

Testa själv, och stay healthy!

/Michael Mårtensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *