Publicerad den 1 kommentar

Full kontroll med cannabis

När jag var sexton berättade jag för min mamma att jag föredrog cannabis framför att dricka alkohol, eftersom jag inte gillade den kontrollförlust som så ofta kommer alkoholen.

Jag hade just upptäckt ”det förbjudna alternativet”, och tyckte det var lika bra att säga sanningen.

Min vanligtvis väldigt förstående mamma ifrågasatte mig inte heller, vilket jag är evigt tacksam för. Det var fantastiskt skönt att slippa bli dömd av henne, i en värld där det räcker med ett cannabissmycke runt halsen för att du ska stämplas som ett problem.

Hon hade för övrigt heller ingen orsak att ifrågasätta eller döma mig, så här med facit i hand. Jag gillar fortfarande inte kontrollförlusten, och föredrar fortfarande cannabis alla dagar i veckan.

För mig är det helt enkelt bara så otroligt mycket mer intressant med en växt som gör en mer kreativ, fokuserad, avslappnad, reflekterande, och i kontakt med sina känslor, än något jävla lösningsmedel, som genererar kontrollförlust, allsköns pinsamheter, våldsamheter och ond bråd död.

Hur är det för dig?

Lämna gärna en kommentar, och stay healthy!

/Michael Mårtensson

1 reaktion på “Full kontroll med cannabis

  1. […] när jag blir ifrågasatt för att jag hellre väljer cannabis än alkohol, väljer jag att ta diskussionen, genom att jämföra de båda produkterna, och sedan i stället […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *