Publicerad den Lämna en kommentar

Dum i huvudet av cannabis?

Något jag tycker är lite störande, är när jag hör folk snacka om att cannabis gör en dum i huvudet, slö och omotiverad, samtidigt som typ 97 % av all kultur de konsumerar är skapad av cannabisbrukare.

Jag har redan nämnt namn som Bob Marley, Morgan FreemanRobert Altman och Steve Jobs, och listan med välkända, kreativa och drivna kulturskapare, som gjort cannabis till en del av sitt framgångskoncept, kan göras mycket längre än så.

Själv är jag förstås inte lika framgångsrik som dessa giganter på den globala stjärnhimlen, men jag är heller inte dum i huvudet, slö eller omotiverad. Och det börjar faktiskt bli lite tröttsamt att höra dessa indirekta personangrepp hela tiden.

Men jag försöker ändå vara större.

Kanske är det helt enkelt bara de som sprider dessa fördomar som är lite slöa själva. Eftersom de inte orkar ta reda på fakta, menar jag. Eller ens klura ut att det är något som inte stämmer i ekvationen.

Uppenbarligen blir en varken dum, slö eller omotiverad av cannabis, utan precis tvärtom, och den som inte ens orkar räkna ut det, kanske själv borde fundera på att börja bruka växten.

För extra fokus och energi, menar jag. Och kanske några extra hjärnceller på köpet.

Kör hårt, och stay healthy!

/Michael Mårtensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *