Publicerad den Lämna en kommentar

Dagen efter tävlingen i Halmstad

CBD made me do it!
Igår tävlade jag i Halmstad Open. Det blev guld i min klass och brons i den öppna klassen.
Sjukt stolt över min prestation. Särskilt när jag mötte Mr Achmed, en nubbe på 120 kg som fick övertaget på mig de första 2 till 3 minuterna. Men sen lyckades jag vända på matchen och vinna.

En stor sak som hjälpte mig under denna turnering var vår nya CBD olja från Danmark. Jag hade noll ångest inför tävlingen. Normalt brukar jag vara så nervös att jag inte ens kan värma upp. Men denna gång var jag knappt nervös. Tackar universum för CBD. För mig är det en mirakeldryck.

Nu ska jag ut i parken och rehabilitera mig. Har fan ont över allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *