Publicerad den Lämna en kommentar

2:a dagen på min hälsoutmaning

Nu kör vi gott folk, känner mig sjukt peppad

Känner mig som en fuc%# vinnare redan. Jag behöver aldrig mer äta socker. När jag äter mycket socker blir jag bokstavligt talat backfull dagen efter. Jag blir såsig i huvudet och trögtänkt. Men nu är den tiden förbi. Fast jag endasta har hållt mig borta från socker i 1 hel dag så känner jag mig redan som en vinnare. Känner mig bekväm med tanken att aldrig mer äta socker. Aldrig mer godis.

Marknadsföring av socker

Hur i helvete kan det vara lagligt att marknadsföra produkter med högt sockerinnehåll till barn. Detta borde vara förbjudet. Jag vill inte skylla ifrån mig. Men jag kan genuint känna att jag har blivit korrumperad av samhället när det kommer till socker.  När jag var liten åt jag Alpen. Alpen är flingor som innehåller 23% socker. Jag strödde dessutom socker på min Alpen. Fatta den grejen. Under hela min uppväxt åt jag mjölk med alpen och socker. Där startade mitt socker beroende. Jag visste inte att det var farligt med socker på den tiden. Nu vet vi bättre. Av just den anledningen tycker jag marknadsföring av produkter med mycket socker borde vara reglerat i lag. Precis som tobak och alkohol. Flingpaket med färgglada nallar som innehåller mycket socker borde med andra ord vara förbjudet.

CBD för sockerberoende

CBD fungerar så jäkla bra för att motverka mitt sockerberoende. Utan CBD vet jag inte om det hade gått. Jag känner bokstavligen noll sug på socker just nu. CBD hjälper mig dessutom med min träning. Kör Hot Yoga nu varje dag under min utmaning. Hot yoga är Yoga som utövas i ett rum som är 40 grader varmt. Detta hjälper också mot sötsug.

Min hälsoutmaning. Läs nedan

Under 30 dagar ska jag Paul Burton från och med idag måndag den 16:e oktober göra följande under 30 dagar framåt:

  • 20 min wim hof på morgonen med 2 min kalldusch!
  • Hålla mig borta från socker, mejeriprodukter, kött & vetemjöl (ska äta grönsaker, frukt & fisk)!
  • Köra 7 st Hot Yoga pass i veckan!
  • 4 pass Brasiliansk jiu jitsu i veckan!
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *